Lediga tjänster

Vi söker nu en produktionstekniker

Vad sägs om att jobba på en varm arbetsplats, där alla hjälps åt och alla känner alla? En arbetsplats där stämningen är god, framgångar nås tillsammans och där det sker återkommande gemensamma aktiviteter med bland annat sommarfester och gemensamma resor. Nu har du chansen! Vi ser fram emot att få välkomna dig som vår nya kollega.

Teamet

Totalt består vårt team av 12 personer på vårt kontor i Oxie, precis utanför Malmö. Av de 12 är vi 8 som jobbar i vår produktion. Vi jobbar tillsammans och hugger i där det behövs då vi ser att vår framgång nås gemensamt och inte individuellt.

Många har varit här länge och vi hoppas att du kan bidra med ytterligare kvalitet och kraft i vårt arbete!

Rollen

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam som tillverkar våra aluminium/glaspartier, alltså bygga våra aluminiumdörrar från grunden och måttbeställt till kund.

Detta innebär bland annat:

• Metallbearbetning för hand
• Montage av våra partier ute hos kund, tillsammans med duktiga kollegor
• Om det finns intresse hos dig för detta kan CNC-arbete förekomma
• Lastning av partierna

Vem söker vi?

Kanske är du en nyutexaminerad student, eller så har du jobbat med produktion och tillverkning i många år. För oss är detta inte väsentligt.

Som person är du social, ser var du behöver hjälpa till och har ett eget driv. Du trivs med att jobba i en tight grupp och ser en glädje i gemensam framgång. Du är praktiskt lagd och har en vilja att lära dig nya saker!

Krav är:

• Körkort
• God förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska
• Icke-rökare

Har du truckkort och/eller tidigare erfarenhet av snickeri eller montage så är detta meriterande!

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. Har du viljan att utvecklas så finns alla möjligheter till detta!

Välkommen med din ansökan till info@glasin.se

Vad är Glas In?

Sedan 1986 tillverkar vi måttanpassade glas-/aluminiumpartier av bästa kvalitet. Allt från oisolerade uterumspartier till fullisolerade fasadpartier som står pall för vårt nordiska klimat. Vi bygger stolt alla våra partier helt efter kundens önskemål och mått.