Vinterträdgård

Exotiska blommor när snön ligger i drivor, ljus och luft trots att temperaturen närmar sig noll, eller varför inte en stund i lä när höststormarna drar in över Sverige?
Med en vinterträdgård så får du ett rum där du året om kan njuta av ett behagligt klimat.
Vi glasar in den yta som du vill använda som vinterträdgård och du väljer om det ska vara isolerat eller inte. Allt är möjligt och vi är öppna för dina tankar och förslag för att skapa ett rum som du kommer att trivas med.

Vinterträdgården är en uppfriskande upplevelse som kan ge livet mycket mer kvalitet och även skapa utrymme för umgänge som känns ledigt och spontant.
När dina vänner och bekanta upptäcker att man kan sitta utomhus fast inomhus hos dig så kommer de snart för att njuta av ljuset, den rena luften, och de plantor som du eventuellt har valt att odla för inspiration året runt.
En vinterträdgård är nog den bästa investeringen du kan göra i ditt hus och dig själv.
Känslan av att sitta i vinterträdgården mitt i vintern är oslagbar.

Eftersom vi skräddarsyr alla glaspartier är det bara fantasin som sätter gränserna för hur din vinterträdgård kan se ut.

En vinterträdgård ritad av dina visioner

Vinterträdgården kan givetvis inredas för samkväm, för mindre sällskap eller större, helt efter dina önskemål. Den kan också inredas för att bara passa en eller två personer. Det är dina visioner som lägger grunden.

En vinterträdgård kan skräddarsys för att passa såväl din smak som de förutsättningar som finns vid ditt hus. Den kan byggas till som en del av bostadshuset och göra vardagsrum, kök eller varför inte arbetsrum ljusare, vackrare och mer fyllt av liv. Man kan också bygga upp en vinterträdgård som står för sig själv i trädgården, som en liten tillflyktsort. 

Det finns många olika stilar man kan välja till sin vinterträdgård, allt från romantisk engelsk stil – som är väldigt populärt – till modernt minimalistiskt. Det är du och din fantasi som lägger taket över möjligheterna så du väljer själv hur högt det ska bli.

Glas In konstruerar din vinterträdgård på det vis du önskar och eftersom vi tillverkar alla partier själva så kan din kreativitet få flöda fritt.